Цифрові інструменти у роботі з творчою молоддю. Методичний посібник

Цифрові інструменти у роботі з творчою молоддю. Методичний посібник

Завантажити

Посібник підготовано в рамках розробки навчального курсу з цифрових технологій для роботи з творчою молоддю. В його основі лежить Європейський рамковий документ цифрових компетенцій викладачів (DigCompEdu) – наукова розробка, яка описує складові цифрової компетентності. Документ сфокусований не на технічних навичках, а на деталізації того, як використовувати цифрові технології для підвищення якості та впровадження інновацій у формальну та неформальну освіту.

Посібник містить матеріали для підготовки окремих навчальних модулів за темами, пов’язаними із цифровими технологіями. У кожному розділі посібника розміщені активні посилання на інструменти, про які йдеться. Тексти посібника можуть бути також використані для підготовки роздаткових матеріалів для навчальних сесій.
Пропонований посібник розрахований на тих, хто працює з творчою молоддю – як у сфері практичного виготовлення творів мистецтва, так і у сфері навчання творчих молодих людей. До кожної теми зроблено короткий теоретичний вступ, після чого пропонується огляд технік та інструментів, які можуть бути корисними у роботі з творчою молоддю.

Видання підготовлено за підтримки Українського культурного фонду. Позиція Українського культурного фонду може не збігатись з думкою авторів.