Продовжуємо підтримувати виробництво гідрогелевих пов’язок у Львівській політехніці

Гідрогелеві пов’язки найбільш потрібні у прифронтових шпиталях, відділеннях термічної травми та реконструктивної хірургії, клініках ушкоджень,  реабілітаційних установах.

Завдяки підтримці Fulbright Association Minnesota Chapter Board of Directors нам вдалось зібрати необхідні кошти для закупівлі реактивів для виробництва гідрогелевих пов’язок. Фулбрайтери Міннесоти зібрали понад 1500 доларів, щоб ми змогли забезпечити Львівську політехніку необхідними матеріалами і підтримати безперебійність виробництва.Продовжуємо підтримувати виробництво гідрогелевих пов'язок у Львівській політехніці

Наукова група хіміків у стислі строки виготовила необхідну кількість пов’язок і ми їх передали через координатора медичних поставок ГО «Волонтерська сотня Львова» пані Лідію до Попасної. Хіміки виготовили пов’язки розміром 100х100х3 та 100х80х2, які, на думку лікарів-комбустіологів, пришвидшують загоєння ран у пацієнтів завдяки своїй природній основі та легкому нанесенню і видаленню лікувальної поверхні пов’язки з рани.

Пов’язки отримали також медики Військово-медичного клінічного центру Західного регіону у м. Львові. Саме до цього військового шпиталю евакуаційні потяги та вертольоти доставляють травмованих Захисників України з різних шпиталів по всій країні.

До столиці України Києва також було передано чимало гідрогелевих пов’язок. Першими їх отримав Головний військовий клінічний госпіталь. Лікарі та пацієнти були задоволені у використанні й порекомендували їх медичним службам окремих військових структурних підрозділів. За сприянням громадської ініціативи Ukraine: Direct Support пов’язки також отримали парамедики, які працюють з травмованими по усій Київській області.

Продовжуємо підтримувати виробництво гідрогелевих пов'язок у Львівській політехніціОсобливо приємно було передавати пов’язки до Харківської міської клінічної багатопрофільної лікарні № 17, де працюють наші друзі-хірурги. Із загостренням бойових дій у Східній та Центральній Україні до прифронтових шпиталів потрапляють чимало людей з опіками та травмами різної тяжкості. Зростає потреба у медикаментах і ми робимо все можливе, щоб полегшити роботу тим, від кого зараз залежать життя наших воїнів.

Слава Україні!