Звіт РБФ “Резонанс” за 2016 рік

Дорогі друзі, колеги, теперішні та майбутні партнери і всі, хто читає нашу сторінку,

Маємо за честь представити Вам черговий річний звіт Регіонального благодійного фонду “Резонанс”.

2016 рік видався для нас багатим на приємні несподіванки, що стали результатом нашої роботи в попередні роки. Ми були безмежно щасливі отримати запити на додаткове навчання правам людини від патрульної поліції Львівської області, на консультування щодо підготовки проектних пропозицій від новостворених об’єднаних громад, на долучення до програм, спрямованих на розвиток молодіжних ініціатив та на представлення наших аналітичних напрацювань на всеукраїнських та міжнародних конференціях. Ми розцінюємо це як визнання високої якості нашої роботи, за що щиро дякуємо.

У минулому році ми продовжили працювати над впровадженням реформ в Україні (зокрема адміністративно-територіальної реформи та реформи поліції), а також долучилися до низки ініціатив, пов’язаних із розвитком молодіжного руху та критичного осмислення історії.

Ми знову не можемо похвалитися великими бюджетами та широкою підтримкою донорів. Проте це ніяк не позначилось на нашій роботі, оскільки наша філософія залишається незмінною: проектна діяльність не може бути основним джерелом доходів членів організації. Ми все ще не хочемо перетворюватись на фабрику з написання проектів та впадати у залежність від грантодавців. Те, що ми робили минулого року, в більшості випадків робилося на волонтерських засадах. І в цьому наша основна перевага.

Отже, читайте, аналізуйте, запитуйте і долучайтесь. Ми завжди раді новим друзям і партнерам.

Звіт доступний в розділі “Публікації”.