Інформуємо громади Жидачівщини

В Жидачівському районі тривають інформаційні зустрічі учасників навчальних заходів РБФ “Резонанс” із місцевими мешканцями. Заходи проводяться в рамках проекту «Децентралізація як вона є: інформаційно-просвітницька кампанія про окремі аспекти адміністративно-територіальної реформи», що здійснюється в рамках програми ЄС «Підтримка реформи місцевого самоврядування в Україні», що реалізується Інститутом громадянського суспільства в партнерстві з Фондом Східна Європа і фінансується Європейським Союзом.

За результатами семінарів учасники проводять інформаційні акції у місцевих громадах, обмінюючись знаннями про те, що вони дізнались на семінарах, та поширюючи інформаційні буклети, видані в рамках проекту.

Нещодавно один з учасників – Ігор Іванців – провів таку зустріч в амбулаторному пункті села Кнісело. Персонал проекту здивовавно зустрічав Ігоря – подібні заходи є рідкістю в невеликих селах області. Тим більше медики були раді отримати буклети, які, за їхніми словами, “проливають хоч трохи світла на те, що ж нас чекає”. Працівники амбулаторного пункту взяли декілька комплектів інформаційних матеріалів та пообіцяли роздати їх пацієнтам, а також просто знайомим.

Дякуємо Ігореві Іванціву та усім, хто допомагає нам знайомити з нюансами децентралізації!