У Жидачівському районі триває робота над аналізом потенціалу району

Робоча група, створена у рамках проекту «Децентралізація як вона є: інформаційно-просвітницька кампанія про окремі аспекти адміністративно-територіальної реформи», що реалізується Регіональним благодійним фондом «Резонанс» в Жидачівському районі. Протягом листопада-грудня 2015 року робоча група обговорила принципові питання підготовки документу з аналізом потенціалу району та приступила до розробки SWOT-аналізу. Роботу над аналізом планується завершити до середини лютого 2016 року.

Внаслідок цієї роботи, кожна громада, створення якої передбачено Перспективним планом об’єднання громад, отримає основу для подальшого планування свого стратегічного розвитку.

Підтримка проекту «Децентралізація як вона є: інформаційно-просвітницька кампанія про окремі аспекти адміністративно-територіальної реформи» Регіонального благодійного фонду «Резонанс» здійснюється в рамках програми ЄС «Підтримка реформи місцевого самоврядування в Україні», що реалізується Інститутом громадянського суспільства в партнерстві з Фондом Східна Європа і фінансується Європейським Союзом.

Думки та точки зору в цій публікації відображають позиції виключно її авторів і можуть не співпадати з позицією Європейського Союзу, Інституту громадянського суспільства та/або Фонду Східна Європа.