Запрошуємо до участі у молодіжному обміні

До участі у проекті «Відкриваємо волонтаріат через свої таланти» запрошуємо учнів старших класів віком 15-17 років із Львівської області.

Мета проекту: підвищення рівня знань молоді з Польщі та України щодо різних форм волонтаріату, а також мотивування їх до волонтерської діяльності.

В проекті заплановано:

– інтеграційні вечори

– спільні творчі майстерні з:

  • різних форм волонтерської діяльності в Польщі та в Україні;
  • портретної фотографії та фоторепортажу;
  • відеорепортажу;
  • креативності в образотворчому мистецтві та сучасному візуальному мистецтві

– зустрічі молоді з волонтерами в їх природному середовищі волонтерської діяльності і створення молоддю унікальних фото-, відео- та образотворчих матеріалів;

– участь у тереновій грі по Варшаві;

– підсумкова зустріч та створення мультимедійної презентації

Проект триває від 1.08.2015 до 30.11.2015 р.

Зустріч польської та української молоді у Варшаві відбудеться в період з 12.10.2015 – 18.10.2015. Протягом цього терміну гарантуємо учасникам: ночівлю та повноцінне харчування у Варшаві. Організатори забезпечують проїзд учасників до місця проведення зустрічі та назад.

Організатори: Фундація Активних Ініціатив Розвитку, Фундація Розвитку Волонтаріату, Регіональний благодійний фонд «Резонанс», та Міністерство Національної Освіти Республіки Польща.

Школи, зацікавлені участю в проекті, просимо контактувати з українським координатором проекту Оленою Грабовською за тел.: 066 7210116 чи електронною поштою: [email protected] 

 

Проект реалізується Фундацією Активних Ініціатив Розвитку у партнерстві з Фундацією Розвитку Волонтаріату та Регіональним благодійним фондом  «Резонанс» з коштів гранту Міністерства Національної Освіти Республіки Польща в рамках конкурсу «Польсько-українська співпраця молоді»