ЗАХИСТИМО ПРАВО НА ОСВІТУ РАЗОМ!

Розпочинаємо програму розвитку місцевих ініціатив спрямованих на усунення порушень права на освіту!

До програми запрошуємо долучитися: усіх, кого хвилюють проблеми дотримання права на освіту у середніх школах Львівської області та хто готовий працювати у цьому напрямку, а також тих, хто хоче поглибити свої знання та відпрацювати навички планування та реалізації адвокаційних програм, спрямованих на захист інтересів суспільства.

Програма передбачає: ініціювання місцевою громадою заходів, спрямованих на захист права на освіту, методичний та юридичний супровід яких забезпечуватиметься Регіональний благодійний фонд «Резонанс».

Першим етапом програми є проведення 5-денного семінару з питань дотримання права на освіту та планування дій, спрямованих на усунення порушень у цій сфері.

 Під час семінару учасники:

  • ознайомляться із українськими та міжнародними стандартами дотримання права на освіту;
  • обговорять існуючі проблеми та можливі спільні дії, спрямовані на вирішення даної проблеми;
  • ознайомляться з інноваційними підходами до планування кампаній на захист прав людини;
  • отримають практичний досвід планування та реалізації адвокаційних програм;
  • відчують дух команди і силу спільної діяльності.

Очікується, що після закінчення семінару його учасники будуть реалізовувати заплановані ініціативи на місцях та презентують результати на підсумковій конференції, яка відбудеться у березні наступного року. Весною 2012 року для учасників, які продемонструють найкращі результати роботи, буде організовано навчальну поїздку до Польщі.

Семінар проходитиме неподалік Львова з 12 по 16 жовтня 2011 року. Організатори забезпечують проживання та харчування учасників протягом семінару, а також відшкодовують транспортні витрати. Для того, щоб взяти участь у семінарі, необхідно підготувати резюме (автобіографію) та короткий мотиваційний лист, в якому вказати, чому саме Ви хочете взяти участь у програмі.

Резюме (автобіографії) та мотиваційні листи необхідно надіслати поштою на адресу: РБФ „Резонанс”  а/с 1793, м. Львів, 79016, або електронною поштою на адресу: [email protected]. У листі просимо також вказати контактну адресу та телефон.

За додатковою інформацією просимо звертатись до асистента координатора Стефанії Тимків за тел.:  063 072 10 56 або до керівника проекту Олени Грабовської за тел.: 066 721 01 16, а також на адресу електронної пошти: [email protected]

 

Проект впроваджується Регіональним благодійним фондом «Резонанс», а його реалізація стала можливою завдяки проекту «Розвиток громадянського суспільства», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2009-2012рр.